About Belle

Welkom op Creativebelle kookt!

Creative omdat ik van kinds af aan te horen krijg creatief te zijn. Ik volgde kunstonderwijs, hou ervan iets orginineels te doen.

Belle omdat mijn voornaam Isabel is en mensen die dicht bij me staan zoals familie en vrienden me al jaren Belle noemen.

Kookt sinds een jaar of 2 intensief. Voorheen hield ik niet echt van koken, tot  we verhuisden en ik een nieuwe keuken kreeg. Sindsdien begon ik met experimenteren en ben ik er alleen maar van gaan houden.

Advertenties

3 gedachten over “About Belle

  1. Amaai Belle, wat een mooie blog!! Het water loopt hier uit onze mond bij het zien van al dat lekkers. Geen tv ambitie genre komen eten? Doe zo verder!! grts Benny, Sandy en kids

    • Dag Sandy, bedankt voor het compliment 🙂 Alles goed met jullie hoop ik! Komen eten: mocht het puur om eten en koken alleen draaien misschien, maar ben geen fan om op TV te komen en al helemaal niet zoals het nu is dat ze jouw privé filmen zoals badkamer en slaapkamers. Dat staat los van eten hé 🙂 Ik verwen ondertussen wel de mensen verder. Groetjes bij jullie ook en ook aan de buren 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s