Ta­gli­a­tel­le met zalm, room­kaas en cour­get­te

Ingrediënten

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de courgette en de zalm in blokjes van 1 cm.
  2. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de courgetteblokjes 2 min. Voeg de zalmblokjes toe en bak 1 min. mee. Blus af met 100 ml van het kookvocht (per 4 personen) uit de pan met pasta. Voeg de roomkaas toe, zet het vuur uit en laat de roomkaas smelten. Meng de fijngesneden bieslook erdoor.
  3. Giet de pasta af en meng met de saus. Breng op smaak met citroensap en peper en zout. Serveer met een salade.
Advertenties

One thought on “Ta­gli­a­tel­le met zalm, room­kaas en cour­get­te

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s