Het Landhuys te Nokere

Eind september zijn we alweer eens op resto gegaan. Ik loop achter op de resto verhalen…

Office 2013 had namelijk het luminus idee om Picture Manager eruit te gooien, het programma waarmee ik al mijn foto’s comprimeerde en aanpaste. Ondertussen heb ik hiervoor een waardige vervanger gevonden en geïnstalleerd, zijnde Paint.net.

Het menu van onderstaande foto’s moet ik jullie helaas schuldig blijven…Ik heb het niet onmiddellijk genoteerd en heb het nadien op gevraagd via mail maar geen reactie gekregen. Nu staan de menu’s van oktober en november al op de website.

Het eten was SUPER-lekker! Echt waar! Top en zeker om nog terug te gaan. Maar het tempo van de borden die elkaar volgden lag helaas véél te hoog. Na het hoofdgerecht hadden we gevraagd even te wachten, maar dat was slechts een wachttijd van 7 minuten. Ik vermoed dat ze zoveel mogelijk tafels op hetzelfde moment wilden bedienen die dezelfde menu aan het eten waren…. Maar ik heb zeker minder genoten door de snelheid…. Een minpuntje, maar je hoort me niet klagen hoor.

De foto’s spreken voor zich! Ook de kinderen vonden het top, er is een klein speeltuintje met mooi terras en vooral hun hond Bumba viel in de smaak bij onze dierenvriend Beau. Voor haar kon de namiddag dus ook al niet meer stuk, en daarom deel ik graag het beeld van Bumba ook.

Een adres om zeker eens te gaan:

Nokeredorpstraat 26
9771 Nokere-Kruishoutem
Tel. 09/383.60.76

01 01a 02 03 04 05 06 07 09

Advertenties

One thought on “Het Landhuys te Nokere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s