Frambozenconfituur

Verry easy: (en volgens mij de absolute top :-))

ingrediënten: 2kg frambozen + 2 kg candico minuutsuiker voor confituur.

Aan de slag: reinig het fruit. Voeg de suiker over het fruit en roer. Laat 1 uur staan. Breng het fruit en de suiker al roerend aan de kook, laat 4 minuten doorpruttelen en giet in de bokaaltjes. Zet die na het dichtmaten meteen ondersteboven. Laten afkoelen, etiketten kleven en klaar is kees.

Tips: – hoe langer je alles laat koken, hoe dikker de confituur. Om te weten of de confituur klaar is doe je even een klein beetje op een bordje, dan zie je snel de dikte.

04 03 02 01

Advertenties

One thought on “Frambozenconfituur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s