De Mikke – Oostduinkerke

Iedereen mag het weten! Ik ben in verlof 🙂 4 weken dan nog wel! De start was in ieder geval fantastisch want onverwacht ging ik een weekje naar zee met the kids. De echtgenoot moet nog 14 dagen werken, maar wij hebben er een TOPweek opzitten. Benedikt kwam wel naar zee in de avond en ik kan je verzekeren dat het avonden waren om niet te vergeten.

Vanaf nu kan ik weer tijd maken voor mijn blog. Massa’s foto’s en recepten wachten op jullie, maar ik had tijd tekort om alles erop te plaatsen. Tot nu dus 🙂

We zaten wel niet in Oostduinkerke, maar voor ons staat de kust gelijk aan minstens één keer per zomer gaan eten in De Mikke. Voor het mooie interieur moet je niet gaan, evenmin voor een mooi bord om uit te eten. Maar voor de beste steak ter wereld (op een plank), of een scampibrochette en entrecote moet je wel daar zijn! Alles wordt gebakken op houtskool met overheerlijke kruiden.

Het team is een zeer vast team, we zien er al jaren lang dezelfde mensen terug, dus het kan er niet slecht zijn om te werken. (ook al ligt het tempo zéér hoog).

Reserveren kan je er niet, maar op het terras kan je aperitieven tot het terug jouw beurt is. Ons Beau eet normaal als een piepkuiken, maar daar eet mevrouw een kindersteak helemaal op. (blue)

Ons heeft het alvast gesmaakt, en geloof me, als je aan de kust bent, ga er zeker heen, je zal er geen spijt van hebben, ook niet als je er een half uur voor langs de kustlijn moet rijden met de tram of wagen 🙂

Adres: Leopold II Laan 82‎ te 8670 OOSTDUINKERKE – KOKSIJDE

De steak op de foto is degene die in mijn buikje is verdwenen 🙂De Mikke Het Mikketeam Steak De Mikke

Advertenties

One thought on “De Mikke – Oostduinkerke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s