Vietnamese ‘carpaccio’ van rundvlees.

Ingrediënten (in te schatten voor hoeveel personen, bij mij voor een hapje voor 9 personen): rundfilet (in dunne plakjes gesneden) – 4 el (eetlepels) vinaigrette vissaus – 1 el geroosterde, gemalen pinda’s – 1 sjalotje (in fijne plakjes gesneden) – Limoensap – rucola sla
Ingrediënten voor de vinaigrette: 2 el rietsuiker – 2 el limoensap – 2 el vissaus
Aan de slag: Los voor de vinaigrette de suiker op in het limoensap. Doe er de vissaus, zout en peper bij en meng goed.

Bestrooi de plakjes vlees met wat peper en zout. Leg in je bordjes of lepels wat rucola, verdeel het vlees erover, bedruppel met vinaigrette en werk af met sjalot, pinda.

Advertenties

One thought on “Vietnamese ‘carpaccio’ van rundvlees.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s