Geroosterd rozijnenbroodje – foie gras – uienkonfijt

Snij uit rozijnenbrood vormpjes naar keuze en leg ze onder de grill in een voorverwarmde oven van 180 °C. Dit voor zo’n 3-5 tal minuutjes aan beide zijden. (best in de gaten houden)

Leg de foie gras op het afgekoelde rozijnenbroodje en werk af met uienconfituur.

Zéér simpel en zéér makkelijk.

Excuses voor de eendenliefhebbers maar de smaak is zooooo lekker dat ik er niet kan aan weerstaan zo’n paar keer per jaar. Dit jaar gebruikte ik speciaal een soort mousse van eenden die soortgelijk smaakt. Faux gras van Gaia is (sorry) echt niet te eten, dat probeerde ik vorig jaar.

smakelijk! vormpjes uitsnijden hmmmm eendenmousse geroosterde rozijnenbroodjes sfeerbeeld kersttafel schikken

Advertenties

One thought on “Geroosterd rozijnenbroodje – foie gras – uienkonfijt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s