rijstschotel met kippenreepjes: healthy

Ingrediënten: broccoli, tomaatjes, peper-zout, kippenfilets, rijst, bouillonblokjes, champignons, olijfolie, peterselie

Aan de slag: kook de rijst met de bouillonblokjes. Snij de tomaten, maak de broccoli schoon en breng ze aan de kook, snij de champignons in fijne schijfjes, snij de kippenfilets in reepjes. Stoof de kippenfilet in olijfolie. Stoof de tomaatjes licht aan in een aparte andere pan samen met de champignons en wat peper en zout.

Giet de rijst af, voeg nog wat olijfolie toe en meng met de groentjes. Serveer de kippenreepjes apart.

En voor de verandering heb ik de foto’s eens op een andere manier genomen 🙂

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

PS: de meeste reageren privé of via mail maar ik zag vandaag op een andere pc dat daar de foto’s van mijn blog zéééér klein waren. Zien jullie de foto’s correct?

Advertenties

One thought on “rijstschotel met kippenreepjes: healthy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s