maatjes met donkere lompviseitjes

De maatjes van de viscentrale van Harelbeke waren een ware voltreffer! Vers als ze waren lagen ze naar me te lachen om in een amuse verwerkt te worden. Maar kan evengoed als voorgerecht in een iets ruimere portie.
Ingrediënten: 4 maatjes, een halve citroen, olijfolie, peper en zout, verse bieslook, ajuintjes, donkere lompviseitjes

Aan de slag: Snij de maatjes in kleine vierkantjes, voeg peper en zout toe. Snij een ruime hoeveelheid bieslook, de uitjes en meng alles met 3 lepels olijfolie. Serveer in een potje en voeg de lompviseitjes toe.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

One thought on “maatjes met donkere lompviseitjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s