Amuse met Carpaccio

Ingrediënten: peper –  zout – carpaccio – Mozzarella – rucolasalade – streepje rode biet – gebakken pijnboompitjes (zonder vetstof even aanbakken in de pan) – geraspte parmezaan

voor de saus: 4 eetl olijfolie – 1,5 eetl. fijne mosterd – 1 eetl. rode wijn azijn – 1,5 eetl. honing – 1 eetl. pesto

Voor de saus: Doe de olijolie samen met het azijn in een kommetje en roer dit goed door elkaar. Vervolgens doe je de overige ingrediënten erbij en roer je het geheel tot een glad sausje.

Schik de rest zoals op het bordje en serveer aan de gasten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

One thought on “Amuse met Carpaccio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s