Gents Jazzcafé: de Misterioso

Gentse feesten zonder bezoek aan een café zijn geen echte Gentse feesten natuurlijk.Gezien het feit dat ik op stap was met een bewoner van Gent was het makkelijk om de weg te vinden naar leuke plekjes!

Aangenaam chillen, leuke sfeer, goede muziek! De drank vloeide er rijkelijk en ik gaf mijn ogen de kost! Dus jawel ik zag en leerde er een alcoholvrije cocktail of liever gezegd mocktail maken. Dus één dezer dagen kunnen jullie meegenieten van deze aperitief! (al drinken ze in dergelijk café liever alcohol natuurlijk ;-))

Bovendien is de locatie van de Misterioso super: vlakbij Oudburg en de Sleepstraat. En niet te vergeten vlakbij andere trendy uitgangscafés. Tijdens de Gentse Feesten en de Patersholfeesten is het café een populaire plek geworden om even aan de drukte te ontsnappen.

Misterioso is het kindje van Wouter Ryon en Didier Couchez. Beide heren, gelouterd door jarenlange ervaring in jazzcafé de Manteca.

Hun café bevindt zich op de Krommewal nr. 96 op een boogscheut van Sint-Jacobs en aan de buitenzijde van de Vrijdagmarkt rechtover hun jazzbroer de Minor Swing.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s