Brusselse wafels

Gezien het weer zijn oren laat hangen hebben de kinderen zin in winterse gerechten!

Het was dus tijd voor een snelle wafelbak (na grote kuis in de garage)! Brusselse Wafels van Aveve! Zo simpel als iets en lekker.

Ingrediënten: 500 gram van het zakje Brusselse wafels, 4 eieren, 750 ml water, 200 gram boter.

Aan de slag: Doe de eierdooiers en het wit in elk een kommetje. Klopt het wit op tot een stevig beslag. Meng de 500 gram met de eieren, het water en de gesmolten boter. Meng het opgeklopte eiwit met een spatel doorheen het beslag.

Warm het wafelijzer op en bakken maar! Wat je erop doet bepaal je uiteraard zelf. Smakelijk!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

2 thoughts on “Brusselse wafels

  1. Ze zien er zeer lekker uit,moest denken aan Mémé,ze heeft er ook veel gebakken,en ze deelde die dan uit aan de geburen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s