Hapje: bladerdeeg met geitenkaasje en verse vijgen

Ingrediënten voor een 12tal hapjes: 1 pak bladerdeeg, 1 bûche St Maure maar lukt ook met zachte geitenkaas, een  tal vijgen, 1 theelepel honing, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout, enkele takjes kruiden naar keuze.

Aan de slag:

Snijd uit het bladerdeel ronde vormen met een doorsnede van 5 centimeter.

Leg hierop een plakje geitenkaas en een plakje vijg. (één vijg in 2 gesneden) + druppel wat honing over de vijg. Werk af met wat peper en zout, olijfolie en kruiden naar keuze.

Bak in een voorverwarmde oven op 225°C gedurende 12 à 15 minuten en serveer als ee lekker hapje.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

2 thoughts on “Hapje: bladerdeeg met geitenkaasje en verse vijgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s