Krokantje van Gandaham met mozzarella.

Ingrediënten: (aanpassen naargelang aantal personen) Fijne sneedjes gandaham, stukjes mozzarella (+- 30 gram elk), bloem, 3 eierdooiers, een handvol polenta (maar kan ook met paneermeel), kerstomaatjes naar keuze, blaadjes sla naar keuze

Aan de slag:

-Leg de plakjes ham op het werkvlak en leg op ieder plakje een stukje mozzarella.

-Maak er en stevig rolletje van.

-Haal eerst de rolletjes door de bloem, vervolgens door het eigeel en tenslotte door de polenta.

-Frituur de rolletjes gedurende 5 minuten op 160°C en laat ze daarna even uitlekken op keukenrol.

-Werk af met partjes kerstomaat en blaadjes sla.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

One thought on “Krokantje van Gandaham met mozzarella.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s