Maredsoussoep

Ingrediënten: Ajuin – Gepelde tomaten (of tomatenblokjes) , 2 grote blikken – bouillonblokjes naar keuze – 2 vlootjes Maredsous – duikbril – kruiden – boter

(sinds junior masterchef pel en snij ik uien met een duikbril, nooit meer huilen dus! Kids zijn SLIM! 😉

bereiding: Snij de uien in kleine blokjes en stoof even aan in de boter, giet de gepelde tomaten erbij met dezelfde hoeveelheid water, gooi de bouillonblokjes erbij, breng al roerend aan de kook en laat 20 minuten zacht doorkoken.

Net voor de mixen voeg je de Maredsouskaas bij en mixen maar. Eventueel nog wat aanlengen met kokend water.

(voor de balletjes als je kids hebt, gehakt, ei en paneermeel en rollen maar)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

4 thoughts on “Maredsoussoep

  1. Pingback: soepen-Maredsoussoep | | Restaurant De MeinRestaurant De Mein

  2. Pingback: tapas-Maredsoussoep | | Koken met MarcoKoken met Marco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s