Herta cake met appel en banaan

Ingrediënten: een Hertaverpakking naar keuze – een kinderkoekje naar keuze (of een ander droog koekje) – banaan – appel – witte chocoladeschilfers

Aan de slag: Boter je bakvorm in en verkruimel een droog koekje. Gooi het koekje in je bakvorm en verdeel mooi. (In mijn geval dus een simpel Samsonkoekje). Doe een klein laagje deeg in je bakvorm, snij je bannen in schijfjes en je appel in stukjes en verdeel. Giet daarna de rest van de Hertadeeg over het fruit. Afwerken met witte chocoladeschilfers en klaar is kees.

In mijn geval en met deze deeg de oven voorverwarmen op 220 graden. Naargelang de bakvorm kies je de baktijd. Om te weten of je cake goed genoeg gebakken is kan je even met een tandenstoker prikken in je deeg. Indien geen deeg meer aan je tandenstoker kleeft dan is je taart klaar om uit de oven gehaald te worden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s