De Rentakker – restaurant

Restaurant De Rentakker  – Dikkebusstraat 84 – 8954 Heuvelland
>> Ligging Tel.: +32(0)57/44 45 38 – info@de-rentakker.be http://www.de-rentakker.be/

Ideaal om met kinderen heen te gaan! In de zomermaanden (vanaf mei tot september) staat er een springkasteel. In de tuin staat een reus van in de meli-tijd met ernaast een klimtoren. Heerlijk om buiten te aperitieven, leuke omgeving!

Ideaal om nadien heerlijk te gaan wandelen in het Heuvelland.

Restaurant De Rentakker

Rentmeesters hadden een reputatie van prikkeldraad maar vandaag is dat een ander verhaal! Stefaan hanteert de gevreesde strengheid uitsluitend waneer het kwaliteit betreft en Catherine heeft van gastvrij bedienen een erezaak gemaakt.Zelden was het woordje “oase” zo precies op zijn plaats want wie zich op het uitbundige tuinterras begeeft,waant zich breeduit in de Provence. Heuvelland mag dan een pareltje van natuurschoon zijn,de Rentakker doet daar zonder verpinken nog een schepje bovenop. Gastheer Stefaan,die zelf het fornuis bemant,gooit 30 jaar ervaring in de strijd en dat is goed te merken,Paling vind je vermoedelijk op elke kaart, maar hier krijgt hij toch een ereplaats. Het is natuurlijk moeilijk opboksen tegen de verleidelijke baklucht van gegrilde heerlijkheden als ribstuk of lamskoteletjes en de slaatjes lijken wel schilderijtjes, alles wordt met veel ouderwetse liefde bereid,maar wat je ook kiest, tevredenheid is je welverdiende deel . Wekelijks staan nieuwe suggesties op de kaart en naargelang het seizoen,zijn dat stoofpotjes,niertjes,wild konijn…enfin te veel om op te noemen. Ieder jaar,zo rond het einde van otober en midden november,waagt de chef een culinaire uitstap en zet daarbij een royaal palingbuffet op tafel. De warme decoratie dwingt ongetwijfeld tot romantisch genieten maar ook bijeenkomsten en feesten (tot 80 pers) is de sfeer een absolute meerwaarde. Voor uw feestjes thuis kan u ook rekenen op onze afhaaltraiteurdienst.

Betalen kan met : Bancontact , Visa ,Master card , Maestro scroll naar beneden

Onze menu in mei 2012:

Asperges op Vlaamse wijze /gerookte zalm of Italiaanse ham/meloen/mozarella

**********

Ossehaas/gebakken ganzenlever/sausje van oude port of Paling Vintage(in heuvellandse rode wijn)

**********

Soepje van verse aaardbei en vanilleijs

of Irich Coffee

prijs per persoon 40.50 €

Met passende wijnen en water 52.50 €

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s