Gevuld Varkenshaasje met tuinverse groenten.

Ingrediënten: Courgette – Mozzarella kaas -Tomaat – Varkenshaasje 800 gram -Spekreepjes fijn gesneden – Aziatische Mie

Uw snijdt het haasje doormidden. Daarin stopt u zeer fijn gesneden courgette-reepjes, fijn gesneden plakjes tomaat, en plakjes Mozzarella. Dan vouwt u het haasje terug in 2 en rolt de spekreepjes errond, stevig aangespannen.

Uw bruint uw varkenshaasje in de pan en warmt ondertussen de oven op op 190 graden. Het haasje mag in de vuurvaste schotel gelegd worden. De courgette wordt in stukjes gesneden en kort gestoofd in een kom met wat olijfolie, peper en zout. Daarna legt u de courgette rond het haasje en versiert het haasje een beetje met de tomaten die u in stukjes snijdt. Klaar is Kees: alles mag voor 30 minuten in de oven. Ondertussen ruimt u de keuken wat op en dekt de tafel.

Tijdens de laatste minuten breng je 2 liter water aan de kook. Eens het kookt haal je de kom van het vuur en leg je de Mie in het water. 4 minuten laten rusten, de Mie losmaken met een vork, afgieten, afkruiden en opdienen.

Smakelijk! Super eenvoudig, niet veel werk én lekker!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s