Gehaktschotel met Puree en bloemkool.

Supermakkelijk en lekker. Of da’s toch de bedoeling 😉

Ingrediënten                     Aardappelen (naargelang uw gezin) voor de puree -Bloemkool -Gehakt -150 gram geraspte Parmezaanse kaas (+ kaas om af te werken) -Peper-zout-nootmuskaat

Werkwijze: Boter uw schalen in en maak vervolgens de puree. Leg een eerste laagje puree.

Daarna voegt u de bloemkool toe met Bechamelsaus erdoorheen. (voor de saus 5 eetlepels bloem, 5 eetlepels boter, 6dl melk, de kaas) Daarna mag er een laagje gehakt op, goed gekruid voor de pittige smaak. Extra laagje puree, bechamelsaus erover, gratinkaas, paar nootjes boter en klaar is Kees!Oven voorverwarmen op 180 graden en 35 minuten erin. Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s